Pizza King

0
 

Kosár mutatása

rolunk-bg-3a.jpg

Mottónk

“Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez.”

Gundel Károly

rolunk-bg-5a.jpg

Pizza-King

A Pizza King 2006-ban nyitotta meg az első éttermét Budapesten a belváros szívében (Akácfa utcában) pár perc sétára a Blaha Lujza tértől. Kis létszámmal, de annál nagyobb elkötelezettséggel, igazi családias légkörrel kezdte el vendéglátói tevékenységét az étterem. Nagyon fontosnak szempontnak tartotta, hogy kiszolgálja azt a vendégközönséget, akiknek fontos a minőség, az ár és a családias légkör.

 

A Pizza King volt az első Magyarországon, aki 39 perc gyorsasági idő alatt le tudott tenni az elvárások alapján minőséget, amit ez a szakma megkövetel. Ekkor még csak szinte a belváros területet fedte le a hálózat. Népszerűségének és közkedveltségének köszönhetően szinte márka név lett a piacon, ezáltal hihetetlenül gyors sikerrel, lendületes fejlődést mutatva folyamatosan terjeszkedett a főváros egész területén a közkedvelt étteremláncolat.
Mára, a 12 éves történetébe röviden a tulajdonosnak sikerült Budapesten számos szeletbárt, döner boxot,és házhozszállítási éttermet, prémium éttermet kialakítva a vendégek számára.

Pizza King Győr Házhozszállítás

Cím:

9021 Győr Kazinczy utca 3. 2. em. 3. ajtó

Rendelésfevétel:
H - V: 10:00-22:45
Konyha:
amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz

amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) Pizza King Győr étteremtől

Üdvözöljük a(z) Pizza King Győr honlapján.

A(z) Pizza King Győr étterem Győr-n (Győr, Győrszentiván, Győrújbarát, Győrújfalu, Ménfőcsanak, Pinnyéd kerületekben) kínálja Első pizza után a második féláron, Páros ajánlat, HELL ENERGY AKCIÓ, Szuper ajánlat, Normál pizzák és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Első pizza után a második féláron, Páros ajánlat, HELL ENERGY AKCIÓ, Szuper ajánlat, Normál pizzák világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) Pizza King Győr árak rendkívül kedvezőek.

A(z) Pizza King Győr győri étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Első pizza után a második féláron, Páros ajánlat, HELL ENERGY AKCIÓ, Szuper ajánlat, Normál pizzák széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Győr Győr, Győrszentiván, Győrújbarát, Győrújfalu, Ménfőcsanak, Pinnyéd kerületekben.

A(z) Első pizza után a második féláron étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Győr Győr, Győrszentiván, Győrújbarát, Győrújfalu, Ménfőcsanak, Pinnyéd kerületekben / településen rendelhet a Első pizza után a második féláron széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Első pizza után a második féláron, Páros ajánlat, HELL ENERGY AKCIÓ, Szuper ajánlat, Normál pizzák közül.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Győr könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Pizza King
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad
PANASZKEZELÉS: 06 80 999 999, amennyiben nem éred el hívd a 06 1 3-333-333-as telefonszámot, panasz@pizzakingexpress.hu