Pizza King

0
 

Kosár mutatása

rolunk-bg-3a.jpg

Mottónk

“Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez.”

Gundel Károly

rolunk-bg-5a.jpg

Pizza-King

A Pizza King 2006-ban nyitotta meg az első éttermét Budapesten a belváros szívében (Akácfa utcában) pár perc sétára a Blaha Lujza tértől. Kis létszámmal, de annál nagyobb elkötelezettséggel, igazi családias légkörrel kezdte el vendéglátói tevékenységét az étterem. Nagyon fontosnak szempontnak tartotta, hogy kiszolgálja azt a vendégközönséget, akiknek fontos a minőség, az ár és a családias légkör.

 

A Pizza King volt az első Magyarországon, aki 39 perc gyorsasági idő alatt le tudott tenni az elvárások alapján minőséget, amit ez a szakma megkövetel. Ekkor még csak szinte a belváros területet fedte le a hálózat. Népszerűségének és közkedveltségének köszönhetően szinte márka név lett a piacon, ezáltal hihetetlenül gyors sikerrel, lendületes fejlődést mutatva folyamatosan terjeszkedett a főváros egész területén a közkedvelt étteremláncolat.
Mára, a 12 éves történetébe röviden a tulajdonosnak sikerült Budapesten számos szeletbárt, döner boxot,és házhozszállítási éttermet, prémium éttermet kialakítva a vendégek számára.

Pizza King 11 Éjszaka Házhozszállítás

Cím:

1117 Budapest - XI. kerület Móricz Zsigmond körtér 16

Rendelésfevétel:
H - Sze: Zárva
Cs - Szo: 23:15-04:00
V: Zárva
Konyha:
pizza , magyaros , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz
Szállítási terület:

pizza , magyaros , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) Pizza King 11 Éjszaka étteremtől

Üdvözöljük a(z) Pizza King 11 Éjszaka honlapján.

A(z) Pizza King 11 Éjszaka étterem Budapest-n (IX, XI kerületekben) kínálja Alkoholos Italok, Alkoholos Italok menü ajánlat, WEB Móricz Szeletbár 11, Jégkrém menük, 2290Ft akció és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Alkoholos Italok, Alkoholos Italok menü ajánlat, WEB Móricz Szeletbár 11, Jégkrém menük, 2290Ft akció világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) Pizza King 11 Éjszaka árak rendkívül kedvezőek.

A(z) Pizza King 11 Éjszaka budapesti étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Alkoholos Italok, Alkoholos Italok menü ajánlat, WEB Móricz Szeletbár 11, Jégkrém menük, 2290Ft akció széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Budapest IX, XI kerületekben.

A(z) Alkoholos Italok étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Budapest 9. ker, 11. ker kerületekben / településen rendelhet a Alkoholos Italok széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Alkoholos Italok, Alkoholos Italok menü ajánlat, WEB Móricz Szeletbár 11, Jégkrém menük, 2290Ft akció közül.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Budapest könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Pizza King
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad
PANASZKEZELÉS: 06 80 999 999, amennyiben nem éred el hívd a 06 1 3-333-333-as telefonszámot, panasz@pizzakingexpress.hu