Pizza King

0
 

Kosár mutatása

rolunk-bg-3a.jpg

Mottónk

“Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez.”

Gundel Károly

rolunk-bg-5a.jpg

Pizza-King

A Pizza King 2006-ban nyitotta meg az első éttermét Budapesten a belváros szívében (Akácfa utcában) pár perc sétára a Blaha Lujza tértől. Kis létszámmal, de annál nagyobb elkötelezettséggel, igazi családias légkörrel kezdte el vendéglátói tevékenységét az étterem. Nagyon fontosnak szempontnak tartotta, hogy kiszolgálja azt a vendégközönséget, akiknek fontos a minőség, az ár és a családias légkör.

 

A Pizza King volt az első Magyarországon, aki 39 perc gyorsasági idő alatt le tudott tenni az elvárások alapján minőséget, amit ez a szakma megkövetel. Ekkor még csak szinte a belváros területet fedte le a hálózat. Népszerűségének és közkedveltségének köszönhetően szinte márka név lett a piacon, ezáltal hihetetlenül gyors sikerrel, lendületes fejlődést mutatva folyamatosan terjeszkedett a főváros egész területén a közkedvelt étteremláncolat.
Mára, a 12 éves történetébe röviden a tulajdonosnak sikerült Budapesten számos szeletbárt, döner boxot,és házhozszállítási éttermet, prémium éttermet kialakítva a vendégek számára.

Pizza King Pécs Budai vám Házhozszállítás

Cím:

7630 Pécs Budai Vám 1.

Rendelésfevétel:
H - V: 10:00-22:00
Konyha:
pizza , olaszos , magyaros , török , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz
Szállítási terület:

pizza , olaszos , magyaros , török , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) Pizza King Pécs Budai vám étteremtől

Üdvözöljük a(z) Pizza King Pécs Budai vám honlapján.

A(z) Pizza King Pécs Budai vám étterem Pécs-n (Pécs kerületekben) kínálja Hagyományos normál pizzák, Prémium pizzák, Kívánság pizza, Gyros tálak és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Hagyományos normál pizzák, Prémium pizzák, Kívánság pizza, Gyros tálak világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) Pizza King Pécs Budai vám árak rendkívül kedvezőek.

A(z) Pizza King Pécs Budai vám pécsi étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Hagyományos normál pizzák, Prémium pizzák, Kívánság pizza, Gyros tálak széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Pécs Pécs kerületekben.

A(z) Hagyományos normál pizzák étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Pécs Pécs kerületekben / településen rendelhet a Hagyományos normál pizzák széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Hagyományos normál pizzák, Prémium pizzák, Kívánság pizza, Gyros tálak közül.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Pécs könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Pizza King
Szállítási cím:

Üres a kosarad
PANASZKEZELÉS: 06 80 999 999, amennyiben nem éred el hívd a 06 1 3-333-333-as telefonszámot, panasz@pizzakingexpress.hu